Nieuwsbrief juli 2021

40 km lopen voor het goede doel……… de 40MM

40MM wandelmaand

Tine en Dieneke, bestuursleden van stichting De Vlieger, hebben in mei, de ‘40MM wandelmaand’, 40 km in acht etappes afgelegd. Door de Covid-periode kon de ‘normale’ 40MM- loop niet doorgaan, maar de organisatie van 40MM had een mooi alternatief gevonden door de wandelaars de gelegenheid te geven zelfstandig een route te kiezen.

Enkhuizen

Via een speciale app konden de afstanden van de lopers gevolgd worden. Het werden prachtige wandelingen door West-Friesland, die Dieneke middels foto’s heeft vastgelegd. Tine liep de afstanden zonder problemen en zij was enthousiast over de prachtige routes die Dieneke had uitgestippeld. “Ik kwam op plekken in en rond Enkhuizen die ik nog nooit eerder had bezocht’’, zo vertelde Tine.

Eigen omgeving

Ook Dieneke vond deze 40MM een bijzondere ervaring en genoot van de wandelingen samen met Tine in onze eigen omgeving. “Samen met je schooljuf van vroeger een geweldige route lopen voor een goed doel. Mooier kan je het toch niet bedenken”.
© 2024 Stichting De Vlieger | Spijtbroeksburgwal 10, 1601 BE Enkhuizen | info@stichtingdevlieger.nl | KvK 37124486 | RSIN (fiscaal): 8156.59.908
Er is iemand die aan ons denkt!