© 2022 Stichting De Vlieger | Spijtbroeksburgwal 10, 1601 BE Enkhuizen | info@stichtingdevlieger.nl | KvK 37124486 | RSIN (fiscaal): 8156.59.908
Er is iemand die aan ons denkt!

Jaarverslagen

Bestuursverslagen

2022

De bestuursleden van de stichting kwamen in 2022 vier keer bijeen voor overleg over de werkzaamheden, visie en beleid van de stichting. Er was veelvuldig contact met zowel onze contactpersonen in Zselyk, in Mutare en met ons nieuwe project in Oeganda (o.a.via Zoom). Ook werden de activiteiten, de ondersteuning van de bestaande projecten, donatie aanvragen en wervingsactiviteiten besproken. Naast de vaste projecten heeft de stichting donaties gedaan aan o.a.: Stichting Kalyani Holland Building Nepal Stichting June In 2022 zijn we een nieuw project gestart in Oeganda. Doel is het ondersteunen van kinderen op het gebied van spelenderwijs leren. Daarbij wordt ook gekeken naar de talenten van de kinderen en hoe de kinderen hun talent kunnen ontwikkelen en gebruiken. Onze contactpersoon is Charity. Zij woont in Oeganda en zij heeft het project (onder de naam Kat Project Stoplight) bedacht, een marketing plan hiervoor opgezet en de beleids- en visienota opgesteld. Zij heeft een cbo (een stichting) op ons verzoek, in Oeganda opgericht. Zij is zelf ook lid van deze stichting. Charity is onze contactpersoon. Na de eerste donatie aan deze stichting heeft de stichting spel- en les materiaal aangeschaft en in oktober zijn de eerste lessen/activiteiten gestart. Zie ook de Nieuwsbrief. Door Covid-19 konden de projecten in Roemenië en Zimbabwe nog niet worden bezocht. De KvK heeft de UBO-inschrijving van de stichting in het KvK register goedgekeurd en uitgevoerd. Van de vergaderingen zijn verslagen gemaakt en goedgekeurd. De nieuwsbrieven van de stichting zijn gemaakt en op de website geplaatst. De stichting heeft de website geactualiseerd.

2021

De bestuursleden van de stichting kwamen in 2021 drie keer bijeen voor overleg over de werkzaamheden, visie en beleid van de stichting. Er was veelvuldig digitaal contact met zowel onze contactpersonen in Zselyk als in Mutare. (O.a. middels Zoom). Ook werden de activiteiten, de ondersteuning van de bestaande projecten, donatie-aanvragen en wervingsactiviteiten besproken. Naast de vaste projecten heeft de stichting donaties gedaan aan o.a.: Stichting Kalyani Holland Building Nepal Stichting June Charity (project Oeganda) Door Covid-19 konden de projecten in Roemenië en Zimbabwe niet worden bezocht. Bestuurslid Dieneke van Tongeren is wel naar Oeganda gegaan om te kijken of, en hoe, we Charity kunnen ondersteunen. Van de vergaderingen zijn verslagen gemaakt en goedgekeurd. De nieuwsbrieven van de stichting zijn gemaakt en op de website geplaatst. De stichting heeft de website geactualiseerd.

2020

De bestuursleden van de stichting kwamen in 2020 vier keer bijeen voor overleg over de werkzaamheden, visie en beleid van de stichting. Er was veelvuldig contact met zowel onze contactpersonen in Zselyk als in Mutare. Ook werden de activiteiten, de ondersteuning van de bestaande projecten, donatie aanvragen en wervingsactiviteiten besproken. Naast de vaste projecten heeft de stichting donaties gedaan aan oa. : de stichting MIA (Project in Oeganda), stichting Charity (project in Oeganda), Meindert Mulder (project in Oeganda), Stichting Kaliyani, Holland Building Nepal en Stichting June. Door Covid-19 konden we dit jaar geen projecten bezoeken. Van de vergaderingen zijn verslagen gemaakt en goed gekeurd. De jaarlijkse Nieuwsbrief van de stichting is gemaakt en op de website geplaatst. De stichting heeft de website geactualiseerd en de jaarrekening opgesteld.

2019

De bestuursleden van de stichting kwamen in 2019 vier keer bijeen voor overleg over de werkzaamheden, visie en beleid van de stichting. Er was veelvuldig contact met zowel onze contactpersonen in Zselyk als in Mutare. Ook werden de activiteiten, de ondersteuning van de bestaande projecten, donatie aanvragen en wervingsactiviteiten besproken. Naast de vaste projecten heeft de stichting donaties gedaan aan oa.: ZOA Mosul, Stichting Kalyani, Holland Building Nepal en Stichting June. Er is eveneens besproken om in 2020 een project in Oeganda te ondersteunen. Van de vergaderingen zijn verslagen gemaakt en goed gekeurd. De jaarlijkse Nieuwsbrief van de stichting is gemaakt en op de website geplaatst. De stichting heeft de website geactualiseerd en de jaarrekening opgesteld.

Financiële verslagen

In de financiéle jaarverslagen leest u de financiële prognoses en de binnengekomen donaties over het betreffende jaar.

2021

2020

2019

2018

2016 & 2017

2014 & 2015